Scurt istoric al Brasovului si al firmei SELDAS
.
      Brasov - Oras Transilvan cu o istorie multiseculara, Brasovul este situat intr-o zona geografica pitoreasca, ceea ce a conferit vietii localnicilor un cadru aparte de desfasurare, influentandu-le in mod hotarator istoria inca de la primele atestari documentare si pana astazi.
      Cu nenumarate trepte de piatra, cladiri turnuri si bastioane, piete zgomotoase si stradute inguste,
 
   
Brasovul este orasul pentru care timpul pare sa fi avut o mare slabiciune.
      Ca orice oras devenit infloritor in perioada Evului Mediu, Brasovul s-a dezvoltat in jurul Cetatii, perimetru imprejmuit de ziduri groase si metereze, menite sa apere perpetuarea locuitorilor sub aspect cultural, economic, sau religios.
      Puternicele bresle care au dat suflet si faima falnicei cetati, in frunte cu cea a aurarilor, cea a tesatorilor si a armurarilor, au conturat legende, inca puternice intre zidurile batrine si galbui. "Brasovul e cel mai frumos oras din Romania!", exclama un calator interbelic, impresionat de pitorescul locurilor si bunastarea oamenilor.
      Targul Straielor si al Botelor, lungul Sir Inului si al Rozelor toate spun povestea altor locuri cu parfum medieval, cum ar fi, de pilda, Sirul Vamii. Orasul modern s-a dezvoltat respectind legendele si simbolurile vechii cetati.
.
      „SELDAS” – Intre zidurile vechii Cetati a Brasovului, participa de ceva vreme la viata noii urbe  Restaurantul SIRUL VAMII - fondat in 2001.
        Modern si sofisticat, dar pastrind simbolurile vremurilor pe care le evoca, Restaurantul Sirul Vamii  este locul de popas pitoresc in inima targului, inconjurat de siluetele inalte si zvelte ale unor cladiri ce amintesc de vremuri indepartate.
      Posibilitatile sint variate, in masura sa multumeasca orice oaspete. Restaurantul Sirul Vamii  transforma „SELDAS” in partenerul ideal pentru timpul liber, si un asociat de nadejde pentru calatoriile dvs.
      „SELDAS” are ca obiect principal de activitate serviciile de alimentatie publica si functioneaza in cadrul Restaurantului Sirul Vamii.
        Sediul social: Brasov, str. Muresenilor, nr. 18
        Experienta in domeniu: 5 ani
        Managementul: Seldas isi bazeaza strategia de succes pe experienta si abilitatile unei echipe manageriale dinamice si competente, orientate spre exploatarea in mod organizat a oportunitatilor pietei. Echipa manageriala poseda studiile, experienta si abilitatile necesare dezvoltarii companiei.
        Echipa Seldas: 50 de profesionisti, competenti in domeniile lor de activitate
      Pentru cei ce doresc sa "arunce" o privire in Restaurantul SIRUL VAMII, putem sa le oferim secventa "LIVE", astfel puteti sa traiti cateva momente in acompaniamentul de pian ce tine si intretine atmosfera localului. Pentru a vizualiza aceste momente clic de mouse aici (ATENTIE!!!...Animatia prezentata necesita Macromedia Flash Player 6, pentru cei ce nu au instalat acest player, download-ul va porni automat, dupa instalarea lui se va putea rula animatia. Secventa fiind de cca. 2 minute, deschiderea acesteia poate dura, in functie de conexiunea la internet pe care o aveti).
TOP Top Pagina
 
     
     
     
     
     
     
     
 
Servicii de calitate